Over Verhoeven Oppervlaktebewerking

Verhoeven oppervlakte bewerking is een familie bedrijf gevestigd in het Noord-Brabantse Soerendonk. Verhoeven BV is al meer dan 25 jaar actief is in de oppervlaktebewerkingsbranche.. 

Waar Verhoeven zich voorheen vooral richtte op het onderhoud van machines is de focus nu ook meer en meer komen te liggen op sales.

Na jarenlang service en onderhoud uitgevoerd te hebben aan CM werpstraalmachines is Verhoeven BV in 2005 importeur voor de BeNeLux geworden van CM s.p.a. Surface treatment werpstraalmachines. 

Ons gezamelijk streven is om de meest passende oplossing voor Uw oppervlakte bewerkings probleem te verzorgen middels onze modernste productiemachines. Service staat bij ons hoog in het vaandel en daarom garanderen wij ook uw productieproces middels onze eigen onderhoudspecialisten en onze grote voorraad spare parts.

Recent zijn we onze mogelijkheden naar de klanten toe meer aan het verbreden. Om in de steeds groter en strenger wordende vraag voor oppervlaktebehandelingen te kunnen voorzien hebben we enkele nieuwe machines / fabrikanten aan ons assortiment toegevoegd. In de oppervlakte techniek waarbij vooral vorm, ruwheid, oppervlaktegesteldheid en ook reinheid een steeds belangrijkere en grotere rol gaan spelen hebben we de mogelijkheid gepakt om importeur te worden van Rollwasch trommel, ontbraam, polijst en reinigingsmachines. Sinds Juni 2017 mogen wij hen dan ook vertegenwoordigen in Nederland. Wij zijn hierdoor in staat alle machines maar ook alle verbruiksmiddelen zoals diverse soorten compound en media.

Daarbij hebben we ter ondersteuning van onze vrijstraal apparatuur en handstraalkasten ook het importeur schap aangenomen van AEG Compressoren voor Nederland. Hierdoor zijn we nu ook in staat schroef- & zuigercompressoren en toebehoren te leveren in de ordergrote van 300 tot en met 14000 L/min 

Direct contact opnemen
Bel voor meer informatie
+31(0)495-59-2210

Contact >