Onderhoud op locatie

Wij zijn voorzien van 2 volledige ingerichte mobiele service werkplaatsen. Hiermee kunnen we uw machine onderhouden met zo min mogelijk downtime. Standaard zijn onze bussen voorzien van de meest voorkomende slijtdelen voor de door ons aangeboden machines. Maar onze monteurs zijn ook zeer goed in staat om aan alle merken en modellen werpstraalmachines, compressoren, handstraalkasten, ontbraam, reinigingsmachines en vrij straal kasten onderhoud te plegen.

Buiten onderhoud voeren wij ook reparaties uit aan allerhande machines, zowel op locatie als in onze werkplaats. Eventuele complete revisie valt binnen onze mogelijkheden.

Ook voor oudere type machines waar mogelijk geen onderdelen meer voor beschikbaar zijn bieden wij u een passende oplossing middels onze eigen werkplaats welke kan voorzien in vrijwel alle benodigde onderdelen volgens tekening of zoals ingemeten op locatie.

  

Revisie

Machines welke in ons bezit gekomen zijn middels inruil of via klant order worden volledige hersteld of gereviseerd in onze 850 m² grote werkplaats. Machines worden voorzien van nieuwe besturingen, lager werken, assen, motoren, koppelingen en andere bewegende delen. Door ons gereviseerde machines gaan een tweede werkzaam leven tegemoet en verlaten onze werkplaats altijd onder garantie. Dit is mogelijk doordat we zoveel mogelijk met originele onderdelen werken en daardoor u ook de zekerheid kunnen bieden die u al zolang van uw machine gehad heeft.

Heeft u een machine welke u een tweede leven op de werkvloer wil geven, of voldoet uw machine niet meer aan de huidige standaarden en overweegt u een nieuwe machine. Aarzel dan niet en neem vooral contact op met Verhoeven BV wij denken met u mee voor nieuwe en gebruikte machines!.

   

24/7 storingsdienst

Als extra service bieden wij onze klanten een 24/7 service dienst. Wij denken met u mee en begrijpen dan ook dat stilstand van uw machine zorgt voor een ontregeld proces.

Om het productie proces van onze klanten te ondersteunen en te zorgen dat bij storingen zo min mogelijk tijd verloren gaat bieden wij onze klanten een 24/7 storingsdienst. Hiermee kunnen wij u kostbare verloren productie tijd besparen wanneer onverhoopt er een storing optreed binnen uw machine park.

Werkplaats

Middels onze werkplaats kunnen wij u de service bieden die u van ons mag verwachten. Dit doordat we buiten ons ruime machinepark t.b.v. onderdelen productie en revisie ook voorzien zijn van een ruim magazijn met daarin vrijwel alle meest voorkomende machine en slijt delen van de door ons vertegenwoordigde merken. Binnen onze werkplaats kunnen we middels een 6.5 Ton bovenloop kraan vrijwel alle machines en machinedelen demonteren of monteren om reparatie of onderhoudswerkzaamheden te verrichten. Ook bied onze werkplaats de mogelijkheid kapotte of versleten onderdelen welke niet meer leverbaar zijn of op zeer korte termijn beschikbaar dienen te zijn in eigen beheer te produceren. Ook kunnen wij zo kosten efficiënt werken voor onze klanten door bestaande onderdelen aan te passen of te reviseren in de werkplaats in plaats van nieuw aan te moeten schaffen